lördag 5 september 2009

Bokblogg och filmblogg

Ifall någon fortfarande läser den här bloggen kanske jag borde informera om att jag har en ny blogg nu, eller egentligen två: en bokblogg och en filmblogg (i anslutning till varandra). Jag försöker skapa lite ordning i min bloggvärld..... jag vet inte hur det funkar riktigt. Det senaste inlägget är en "bokenkät" - jag vet inte om sådant bör vara tillåtet, eftersom det blir lite pladdrigt... men å andra sidan, det handlar om böcker, ju. Filmbloggen var inte tänkt att bli lika "strikt", av det enkla skälet att... det går helt enkelt inte. Och den bloggen har inte blivit så välfylld än. För när jag pysslar med dessa saker så tänker jag att nej, jag borde verkligen ha andra saker att lägga min tid på... men ändå. Så är det med det.

Sorry girls, my new blogs are in Swedish... but I'll see you chez Mily, and on Facebook anyway!
Chuick, chuick! ^^

2 kommentarer:

lili sa...

...so I really need a facebook now ! (I'm a resistant) but if you are all there... it must be useful to keep in contact with you!

Lisa sa...

I understand you, I was a resistant too (I think that there are some good reasons to resist it!), I just thought that was easier than to use this blog as both a multi-language blog and a literature blog.
But if you want to keep on resisting it, we can always see you in your blog! :)